Beste mensen,
Ik heb van het weekend mijn pizzasteen uitgeprobeerd aan de hand van de recepten voor het deeg van Dominique.
Alleen zat ik wel met een probleempje, ik had een ronde keukentop beschermer van Joseph en Joseph, deze was licht geribbeld en rond.
Daar mooi de pizza op uitgerold met flink wat bloem aan de onderkant maar toch kreeg ik de pizza niet op de steen hij bleef plakken.
Hoe doen jullie dit normaal, want dit was best vervelend en kwam het resultaat niet ten goede
Alvast bedankt voor jullie tips
Ik heb van het weekend mijn pizzasteen uitgeprobeerd aan de hand van de recepten voor het deeg van Dominique.
Alleen zat ik wel met een probleempje, ik had een ronde keukentop beschermer van Joseph en Joseph, deze was licht geribbeld en rond.
Daar mooi de pizza op uitgerold met flink wat bloem aan de onderkant maar toch kreeg ik de pizza niet op de steen hij bleef plakken.
Hoe doen jullie dit normaal, want dit was best vervelend en kwam het resultaat niet ten goede

Alvast bedankt voor jullie tips