- Berichten
- 76
Vandaag een poging gedaan mee te dingen in de fotowedstrijd.
Gekozen voor nacho?s.
Sausje gemaakt van boter met basilicum, oregano, knoflookpoeder en geraspte kaas om daar de tortilla?s mee in te smeren.
Deze voor 8 minuutjes op 200 graden op de BBQ gedaan. Helaas kwamen ze er niet zo knapperig als een chippie. Volgende keer maar niet op een hoop gooien.
Hierna laagjes gemaakt met de nacho?s en pizzasaus, geruld gehakt, geraspte kaas en salami en voor 10 minuten terug op de BBQ.
Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.
Gekozen voor nacho?s.
Sausje gemaakt van boter met basilicum, oregano, knoflookpoeder en geraspte kaas om daar de tortilla?s mee in te smeren.



Deze voor 8 minuutjes op 200 graden op de BBQ gedaan. Helaas kwamen ze er niet zo knapperig als een chippie. Volgende keer maar niet op een hoop gooien.
Hierna laagjes gemaakt met de nacho?s en pizzasaus, geruld gehakt, geraspte kaas en salami en voor 10 minuten terug op de BBQ.


Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.