BasBQ
Beef en Steak

Pizza bbq chicken

Marieke

Tondelzoeker
Berichten
11
In de afgelopen jaren nauwelijks pizza gegeten, maar de laatste weken lekker op dreef met pizza’s bakken op de WMT.
Er lag nog wat kippedij in de koelkast, wat andere restjes en nog wat bloem. 2 uur later had ik een heerlijke pizza met gegrilde kip, gemarineerd in barbecue-marinade.

Rode ui en champignons vooral even op het rooster, daarna de kipreepjes met een paar rookblokjes eronder. En dan het vuur opstoken en de steen verwarmen.
Ondertussen was het deeg gerezen en klaar om bedekt te worden met zo’n beetje alle restjes uit de koelkast én de gegrilde kip. Na 5 minuten bakken had ik een heerlijke pizza boordevol smaak.
88abbaa3adc0796ac514e5075fbcc0ea.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Marieke dit is een zeer goed belegde pizza. Lekker.
Twee vliegen in 1 klap. Lekkere pizza en koelkast leeg.

Klein bescheiden tipje voor het plaatsen in dit forum. Probeer alle foto's bij elkaar te houden in 1 post.
En foto's van de echte bereiding op de Q worden ook altijd gewaardeerd. 🤗
 
Marieke dit is een zeer goed belegde pizza. Lekker.
Twee vliegen in 1 klap. Lekkere pizza en koelkast leeg.

Klein bescheiden tipje voor het plaatsen in dit forum. Probeer alle foto's bij elkaar te houden in 1 post.
En foto's van de echte bereiding op de Q worden ook altijd gewaardeerd.

Hai Peter, ik kon maar 1 foto tegelijk plaatsen in de gratis versie. Heb je daar toevallig ook een tip voor?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan