Marieke
Tondelzoeker
- Berichten
- 11
In de afgelopen jaren nauwelijks pizza gegeten, maar de laatste weken lekker op dreef met pizza’s bakken op de WMT.
Er lag nog wat kippedij in de koelkast, wat andere restjes en nog wat bloem. 2 uur later had ik een heerlijke pizza met gegrilde kip, gemarineerd in barbecue-marinade.
Rode ui en champignons vooral even op het rooster, daarna de kipreepjes met een paar rookblokjes eronder. En dan het vuur opstoken en de steen verwarmen.
Ondertussen was het deeg gerezen en klaar om bedekt te worden met zo’n beetje alle restjes uit de koelkast én de gegrilde kip. Na 5 minuten bakken had ik een heerlijke pizza boordevol smaak.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Er lag nog wat kippedij in de koelkast, wat andere restjes en nog wat bloem. 2 uur later had ik een heerlijke pizza met gegrilde kip, gemarineerd in barbecue-marinade.
Rode ui en champignons vooral even op het rooster, daarna de kipreepjes met een paar rookblokjes eronder. En dan het vuur opstoken en de steen verwarmen.
Ondertussen was het deeg gerezen en klaar om bedekt te worden met zo’n beetje alle restjes uit de koelkast én de gegrilde kip. Na 5 minuten bakken had ik een heerlijke pizza boordevol smaak.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk