Dit receptje is simpel en snel maar vinden het hier erg lekker!
Ingredi?nten : sriracha hot chilli saus
Verstegen braad grill en bbq mix
Chilli poeder extra hot
Improba sweet chili saus
Spareribs ontvliezen en insmeren met een laagje sriracha saus , strooi vervolgens een lekker laagje verstegen kruiden erop en de extra hot chilli poeder (1/4 thee lepel) per rib en leg de ribben in een ziplock een nachtje in de koeling.
Grill de ribs indirect ongeveer 2 uur op 160 graden, ze zijn goed als je er gemakkelijk met een prikker doorheen kunt steken.
Smeer de ribs in met een lekker laagje sweet chilli saus en laat de temp zakken tot zo'n 110 gr , nog een half uurtje laten liggen en aanvallen maar!
Snel simpel en pittig maar o zo lekker!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Ingredi?nten : sriracha hot chilli saus
Verstegen braad grill en bbq mix
Chilli poeder extra hot
Improba sweet chili saus

Spareribs ontvliezen en insmeren met een laagje sriracha saus , strooi vervolgens een lekker laagje verstegen kruiden erop en de extra hot chilli poeder (1/4 thee lepel) per rib en leg de ribben in een ziplock een nachtje in de koeling.
Grill de ribs indirect ongeveer 2 uur op 160 graden, ze zijn goed als je er gemakkelijk met een prikker doorheen kunt steken.

Smeer de ribs in met een lekker laagje sweet chilli saus en laat de temp zakken tot zo'n 110 gr , nog een half uurtje laten liggen en aanvallen maar!

Snel simpel en pittig maar o zo lekker!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk