- Berichten
- 175
Het was vandaag weer eens tijd om de Q aan te slingeren.
Misschien moet ik stiekem toch eens gaan bijhouden hoe vaak dat wel niet is
Maar goed..
Boodschapjes gedaan en tijdens het winkelen bedacht dat ik een broodje kipfilet wel zou lusten.
Dus zo gezegd, zo gedaan..
Kipfilet in een rubmix van een zoete rub met flink wat Habanero deathdust erdoor.
Toen de briketten op stookhoogte waren de kippies erop.
Aan het eind nog even ingesmeerd met Remia Red Hot Boss.
Daarna op een broodje met heerlijke eigengemaakte tzaziki.
En zo zit er weer een heerlijk maaltje op.
Groeten Pat
Misschien moet ik stiekem toch eens gaan bijhouden hoe vaak dat wel niet is

Maar goed..
Boodschapjes gedaan en tijdens het winkelen bedacht dat ik een broodje kipfilet wel zou lusten.
Dus zo gezegd, zo gedaan..
Kipfilet in een rubmix van een zoete rub met flink wat Habanero deathdust erdoor.

Toen de briketten op stookhoogte waren de kippies erop.

Aan het eind nog even ingesmeerd met Remia Red Hot Boss.

Daarna op een broodje met heerlijke eigengemaakte tzaziki.

En zo zit er weer een heerlijk maaltje op.

Groeten Pat