- Berichten
- 193

Vandaag weer lekker met het ei spelen, mooi weer, en tijdens het fietsen op de racefiets kreeg ik trek in een pittig eitje. Bij thuiskomst snel het ei opwarmen en de spulletjes snijden
2 Bosui in ringen snijden
1 Knoflookje in dunne plakjes
1 Groene peper in dunne reepjes
Chorizo in dunne plakjes
Wat thijm uit de tuin geplukt
Snuf chilipoeder
4 eieren

Groene ei op 170 graden en bosui even 3 min. garen, knoflook, groene peper, thijm erbij en weer 3 min. garen, chilipoeder erover strooien en en omscheppen en dan de eieren erop en klep dicht en weer zo'n 3 min. wachten. Het eigeel wil ik nog vloeibaar hebben.






Heerlijk als je net onder de douche vandaan komt, behoefte hebt aan een smaakvol ontbijtje of lunch. Het is niet pittig maar juist erg lekker! Nu voor de eerste keer gemaakt maar dit is voor ons wel een blijfertje