Arjen1
Tondelzoeker
- Berichten
- 12
Heerlijke sticky ribfingers gemaakt op de Bastard.
De ribfingers in een lekkere Pink Devil rub gerold en daarna op een indirecte bbq op 150 graden. Na circa 5 kwartier de ribfingers gelakt met een eigengemaakte Teriyaki saus.
Vervolgens een paar luchtige pita broodjes ingesmeerd met een beetje teriyaki saus en belegd met de ribfingers. Daarna nog afgetopt met wat ingelegde rode ui en bosui…
Smaakte weer heerlijk
Recept Teriyaki saus (+/- 250ml):
150 ml sojasaus
100 ml water
80 gr bruine suiker
1 teentje knoflook
2 cm gesneden gember
2 el honing
1 el rijstazijn
De ribfingers in een lekkere Pink Devil rub gerold en daarna op een indirecte bbq op 150 graden. Na circa 5 kwartier de ribfingers gelakt met een eigengemaakte Teriyaki saus.
Vervolgens een paar luchtige pita broodjes ingesmeerd met een beetje teriyaki saus en belegd met de ribfingers. Daarna nog afgetopt met wat ingelegde rode ui en bosui…
Smaakte weer heerlijk
Recept Teriyaki saus (+/- 250ml):
150 ml sojasaus
100 ml water
80 gr bruine suiker
1 teentje knoflook
2 cm gesneden gember
2 el honing
1 el rijstazijn