- Berichten
- 2.200
In de rookkamer want geen foto's van op de Q en ook al niet van het resultaat....
Maar omdat het resultaat na al het geworstel bij het oprollen uiteindelijk best toonbaar en erg lekker was wilde ik deze toch delen...
Recept "vrij naar Smokey Goodness":
Bavette vlinderen. Pezo.
Vullen met spek, geblancheerde spinazie, gedroogde tomaat, Italiaanse kruiden en een pittige kaas.
Op binden en plakken van ca 2-3 cm snijden.
Op gietijzer gegrild tot kern 52-54 graden.
Deze komt zeker nog eens terug
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Maar omdat het resultaat na al het geworstel bij het oprollen uiteindelijk best toonbaar en erg lekker was wilde ik deze toch delen...
Recept "vrij naar Smokey Goodness":
Bavette vlinderen. Pezo.
Vullen met spek, geblancheerde spinazie, gedroogde tomaat, Italiaanse kruiden en een pittige kaas.
Op binden en plakken van ca 2-3 cm snijden.
Op gietijzer gegrild tot kern 52-54 graden.
Deze komt zeker nog eens terug
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk