- Berichten
- 7.111
Beste BBQ-vrienden,
Ik krijg dit weekend toch wat meer visite dan ik had verwacht, erg gezellig natuurlijk! ;-) dus nu vrees ik dat de porchetta die ik op de rol had staan, niet toereikend zal zijn.
De 1,4 kilogram zware lap buikspek met zwoerd wil ik nu graag oppimpen door er twee mooie dikke varkenshaasjes in te verstoppen voordat ik de rollade opbindt.
Ik wil graag low and slow bij ca. 110?C lekker rustig garen tot een kern van 80?C. Nu zou ik graag een mooie richttijd hebben voor de bereiding. Al met al ligt er straks 2 kilo varkentjes lekkers in de Q en moet ik rekenen op ca. 6 uur bereidingstijd?
Groeten en tot ziens bij de foto's straks!
Sander
Ik krijg dit weekend toch wat meer visite dan ik had verwacht, erg gezellig natuurlijk! ;-) dus nu vrees ik dat de porchetta die ik op de rol had staan, niet toereikend zal zijn.
De 1,4 kilogram zware lap buikspek met zwoerd wil ik nu graag oppimpen door er twee mooie dikke varkenshaasjes in te verstoppen voordat ik de rollade opbindt.
Ik wil graag low and slow bij ca. 110?C lekker rustig garen tot een kern van 80?C. Nu zou ik graag een mooie richttijd hebben voor de bereiding. Al met al ligt er straks 2 kilo varkentjes lekkers in de Q en moet ik rekenen op ca. 6 uur bereidingstijd?
Groeten en tot ziens bij de foto's straks!
Sander