- Berichten
- 286
voor wie eens wat anders dan pindasaus op sate of kip wil uitproberen ,
deze saus maak ik al heel lang en is een eigen recept
eenvoudig en snel te maken en zeer smaakvol. ( pittig zoet )
werkwijze:
doe alles in een schaaltje en roer het goed door. ( thats all )
je kan het in een goed afgesloten fles of wekpotje in de koelkast bewaren of maak hem steeds vers in kleine hoeveelheden
2 eetlepels bruine suiker ( donker )
1 eetlepel honing
2 theelepels knoflook poeder
2 theelepels gember poeder
2 theelepels kerrie poeder
1 theelepel chili poeder
1 theelepel cayenne peper
2 theelepels five spices
2 theelepel komijnpoeder
1 cup ketchup
1/2 cup zoete ketjap
2 eetlepels hoysin saus
1 eetlepel kikkoman soy saus
2 eetlepels azijn
optioneel 2 eetlepels szechuan woksaus dit maakt de saus lekker hot
deze saus maak ik al heel lang en is een eigen recept
eenvoudig en snel te maken en zeer smaakvol. ( pittig zoet )
werkwijze:
doe alles in een schaaltje en roer het goed door. ( thats all )
je kan het in een goed afgesloten fles of wekpotje in de koelkast bewaren of maak hem steeds vers in kleine hoeveelheden
2 eetlepels bruine suiker ( donker )
1 eetlepel honing
2 theelepels knoflook poeder
2 theelepels gember poeder
2 theelepels kerrie poeder
1 theelepel chili poeder
1 theelepel cayenne peper
2 theelepels five spices
2 theelepel komijnpoeder
1 cup ketchup
1/2 cup zoete ketjap
2 eetlepels hoysin saus
1 eetlepel kikkoman soy saus
2 eetlepels azijn
optioneel 2 eetlepels szechuan woksaus dit maakt de saus lekker hot