BasBQ
Beef en Steak

Pichana van de wga met nieuw rookhout

 
 

Danny77

Gerijpt
Berichten
2.567
Vandaag een heerlijke pichana gemaakt met rookhout van ReneR.
Jemig wat een heerlijke subtiele rooksmaak komt er van de geperste wijnranken af, gaan we zeker vaker doen.

8cf4d9dc0ae538b814a4407ce44fe138.jpg


4db61fce97347536443fc0853c56238d.jpg


08492356df79658fe295ba5d683ff8c9.jpg


68c3d9635454ed0219b9e4fb40fd9a18.jpg


130dfe39db39e426026c08fc4a867f92.jpg


Rookhout schijnt te koop te zijn bij vuur en rook en rookoven.com.
 
Dat ziet er goed uit, lekker!
 
wouw hee, dat is smullen geweest :)
 
Lekker hoor. Blijft een geweldig lekker stukje vlees.
Gaat dat niet hard zo op een wga?
 
Ridevi71 zei:
Lekker hoor. Blijft een geweldig lekker stukje vlees.
Gaat dat niet hard zo op een wga?
Nou nee eigenlijk niet. Het was wel iets waar ik eerst ook een beetje bang voor was maar ik had een schotje gevouwen van alu folie en een half kleine starter met briketten.
Toen de pichana bijna op temperatuur was nog een starter aan gestoken om af te fakkelen.
Eigenlijk ging dit echt perfect.
 
-Danny- zei:
Ridevi71 zei:
Lekker hoor. Blijft een geweldig lekker stukje vlees.
Gaat dat niet hard zo op een wga?
Nou nee eigenlijk niet. Het was wel iets waar ik eerst ook een beetje bang voor was maar ik had een schotje gevouwen van alu folie en een half kleine starter met briketten.
Toen de pichana bijna op temperatuur was nog een starter aan gestoken om af te fakkelen.
Eigenlijk ging dit echt perfect.

Wordt de reverse flow nu niet jaloers op de wga?  ;)
 
Lekker hoor
 
Mooi stukje vlees.

Hoe houden die geperste blokken zich?
Ik had ze vorige keer zien liggen maar dacht dar die dingen wel erg rap zouden gaan.
 
Gaaf zo op de wga. Moet wel extra lekker zijn geweest als het op die kleine krachtpatser zo goed lukt. Leuke tip ook over het rookhout. Gaan we eens proberen.
 
Ah...Dat moet ik binnenkort zeker ook gaan proberen! ;)
 
Lekker Danny... Zo te horen gaat het dus ook prima op een WGA.. Top!
 
De WGA wordt bij ons alleen gebrulkt in de vakanties.
Voor de aankomende vakantie ga ik in ieder geval in een keer zo'n Picanha proberen en misschien wel 2 of 3 keer. 
 
Terug
Bovenaan Onderaan