BasBQ
Beef en Steak

Pichana reverse sear

Steen

Vuurmaker
Berichten
80
Tis warm and the sun is shining, dus de q aan zetten! Vandaag pichana op het menu met gebakken aardappels, tomaat/komkommer salade en champions met schimmelkaas.

Pichana is gekruid met spg overigens.

Was heerlijk!

PXL_20230611_170820107.jpg


PXL_20230611_164131449.MP.jpg


PXL_20230611_162533408.MP.jpg


PXL_20230611_153435168.jpg


PXL_20230611_152154950.jpg
 
Mooi stukje vlees.
Maar waarom snij je uw vlees niet tegen draads.
Dat is toch aangenamer in de mond.
Nu ga je een taaier gevoel hebben aan uw ' met de draad mee ' gesneden vlees.
Geen kritiek hoor enkel een tip😉
 
Mooi stukje vlees.
Maar waarom snij je uw vlees niet tegen draads.
Dat is toch aangenamer in de mond.
Nu ga je een taaier gevoel hebben aan uw ' met de draad mee ' gesneden vlees.
Geen kritiek hoor enkel een tip😉
Ja dacht dat ik tegendraads imsneed.maar was niet het geval..gelukkig kwam ik er optijd achter dus ff gedraaid.😆
 
Mooi stukje vlees.
Maar waarom snij je uw vlees niet tegen draads.
Dat is toch aangenamer in de mond.
Nu ga je een taaier gevoel hebben aan uw ' met de draad mee ' gesneden vlees.
Geen kritiek hoor enkel een tip😉
Dacht precies hetzelfde..zonde!
 
Dat is een mooi stuk vlees zo.

Meer dan spg heeft zoiets niet nodig.
 
Ik heb me met een picanha ook al eens vergist met de snijrichting en dan is het wel moeilijk eten.

Goed dat je het op tijd zag en gedraaid hebt. Heerlijk stukje vlees
 
Terug
Bovenaan Onderaan