- Berichten
- 1.421
Had hier al een tijd zin in en met al die Picanha's die hier dan voorbij komen...
Heden ochtend een stukje vlees bij de Sligro opgehaald
		
		
	
	
		 
	
Op het 48graden punt zie je elkaar weer, ik had al een extra starter klaar staan om snel naar de 200 te gaan.
		 
	
En dan gaan we vlammen
		 
	
Even de buurt jaloers maken met lekkere geuren
		 
	
Na een paar plakjes bedacht dat ik nog een foto van het eindresultaat moest maken
		 
	
Het was heerlijk en ook deze gaan we vaker maken.
	
		
			
		
		
	
				
			Heden ochtend een stukje vlees bij de Sligro opgehaald
 
	Op het 48graden punt zie je elkaar weer, ik had al een extra starter klaar staan om snel naar de 200 te gaan.
 
	En dan gaan we vlammen
 
	Even de buurt jaloers maken met lekkere geuren
 
	Na een paar plakjes bedacht dat ik nog een foto van het eindresultaat moest maken
 
	Het was heerlijk en ook deze gaan we vaker maken.
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
