Beef en Steak

Picanha

 
 

nix13

Gemarineerd
Berichten
1.421
Had hier al een tijd zin in en met al die Picanha's die hier dan voorbij komen...

Heden ochtend een stukje vlees bij de Sligro opgehaald
3ef5ecf9d8a60b5ac3508e369aaf4fde_zps97c7d188.jpg


Op het 48graden punt zie je elkaar weer, ik had al een extra starter klaar staan om snel naar de 200 te gaan.
8e0e32bc2678ac1481a622320f9eff9d_zpsb602b993.jpg


En dan gaan we vlammen
c13503b7643db2e8e08dbf7b62222f1b_zps95ac681c.jpg


Even de buurt jaloers maken met lekkere geuren
f50b7b9c92354a0b8d41bcf8f6dc9b67_zpsbb0d7787.jpg


Na een paar plakjes bedacht dat ik nog een foto van het eindresultaat moest maken
8218472274b17357bb4e9b857c1b9ac4_zpsf47ef1c7.jpg


Het was heerlijk en ook deze gaan we vaker maken.


 
lekker Nick!
Hier gaat ie binnenkort ook op herhaling  :D
 
is gewoon een heerlijk stuk vlees
 
Zeker heerlijk vlees, en bedankt voor de inspiratie voor de chimie
 
Ik heb al drietal probes verspeeld in de vlammen... nu haal ik met afgrillen die thermosonde eruit.
 
Nice! Bij mij ligt die in de vriezer voor kerst.
 
Ja lekker!
 
phranq zei:
Als je 'm volgende keer op de draad snijdt is ie n?g lekkerder.. ;)

Elke keer als ik deze foto zag dacht ik dat inderdaad ook... keek ik nog een keer en dacht ik, tja die driehoek, de vorm is goed, maar dan zag ik die lange vezels lopen en twijfelde ik weer... ik snap eerlijk gezegd niet hoe je hier het vlees zo kan snijden en hoe je het had moeten draaien, maar dat niet helemaal goed was zag ik meteen... blijft een vreemd gezicht.

Maar als het vlees zo mals en mooi gebraden is als hier, zou het dan heel erg veel uitmaken? Qua mondgevoel misschien wel... mooi stuk vlees hoor!
 
Volgende keer zal ik op de juiste wijze snijden.  :)
Ja er komt een volgende keer want ondanks het niet op de draad gesneden was het wel super mals.
 
Terug
Bovenaan Onderaan