Zo.. net terug van de sligro en teruggekomen met een dry aged Picanha!!
Nu vroeg ik me af hoe ik deze het best klaar zou maken...
Ik dacht gewoon aan een goed laagje peper + zout en dan reverse sear? (Heb al wat opzoekwerk verricht)
Echter nog enkele praktische vragen... bij het opzetten van de bbq (weber kettle) een 3/4de gevulde weber starter klaarmaken om een temp. te halen van 180-200?C?
Dan indirect laten garen tot ongeveer 47?C en dan even dichtschroeien boven de kolen?
Ik vroeg me echter af of jullie als jullie van indirect naar direct gaan extra kolen bijvoegen of gewoon dezelfde gebruiken? Hoe zorg je dan voor wat vlammen?
Alvast bedankt en foto's volgen
Nu vroeg ik me af hoe ik deze het best klaar zou maken...
Ik dacht gewoon aan een goed laagje peper + zout en dan reverse sear? (Heb al wat opzoekwerk verricht)
Echter nog enkele praktische vragen... bij het opzetten van de bbq (weber kettle) een 3/4de gevulde weber starter klaarmaken om een temp. te halen van 180-200?C?
Dan indirect laten garen tot ongeveer 47?C en dan even dichtschroeien boven de kolen?
Ik vroeg me echter af of jullie als jullie van indirect naar direct gaan extra kolen bijvoegen of gewoon dezelfde gebruiken? Hoe zorg je dan voor wat vlammen?
Alvast bedankt en foto's volgen
