- Berichten
- 627
Het laatste wat ik gedaan heb.
Het heeft even geduurd, maar afgelopen week liep ik tegen deze picanha aan bij de makro.
Het leek me leuk om hem niet in 1 stuk te bereiden, maar aan een spies, met alleen zout. Even kort met Mike contact gehad, en hij adviseerde grof zeezout. Dat had ik niet dacht ik, maar na even zoeken kwam ik een hele emmel tegen in de gangkast (wie wat bewaard....)
Dit was echt 1 van de fijnste dingen die ik tot nu toe gegeten heb, en het bereiden is supergaaf!
IMG_2983.MOV
En het toetje, 2 verjaardags cheesecakes
1 met frambozen
1 volgens paula deen's recept, keylime white chocolade mouse cheesecake
Het heeft even geduurd, maar afgelopen week liep ik tegen deze picanha aan bij de makro.
Het leek me leuk om hem niet in 1 stuk te bereiden, maar aan een spies, met alleen zout. Even kort met Mike contact gehad, en hij adviseerde grof zeezout. Dat had ik niet dacht ik, maar na even zoeken kwam ik een hele emmel tegen in de gangkast (wie wat bewaard....)
Dit was echt 1 van de fijnste dingen die ik tot nu toe gegeten heb, en het bereiden is supergaaf!










IMG_2983.MOV
En het toetje, 2 verjaardags cheesecakes
1 met frambozen
1 volgens paula deen's recept, keylime white chocolade mouse cheesecake