BasBQ
Beef en Steak

Picanha

repel101

Vuurmaker
 
 
Berichten
63
Van het weekeind met dat mooie weer een lekker stukje vlees op de bbq gelegd.

Lekker makkelijk, vetlaag insnijden en alleen grof zeezout gebruikt.
Op 110 graden en bij een kerntemperatuur van 48 graden het vetlaagje wat directe hitte geven.

Het was weer heerlijk.



 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.117
Lekker stukje vlees. Mooie cuisson ook. Dat lust ik wel.
Met al die Picanha's hier op het forum krijg ik ook zin in z'n stuk vlees.
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.437
helemaal met Bram eens. Picanha is heel populair nu op het forum.
ook deze ziet er goed uit.
binnenkort er maar eens eentje ontdooien šŸ˜‹
 

Peter64

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.196
Lekker stukje vlees. Mooie cuisson ook. Dat lust ik wel.
Met al die Picanha's hier op het forum krijg ik ook zin in z'n stuk vlees.

Komt wellicht door een post van Marc Rooding mbt picanha's van de jumbo.
Haal daar nu frequent een stukje
 
Bovenaan Onderaan