BasBQ
Beef en Steak

Picanha

Woodpecker

Kooltjesharker
 
Berichten
138
Vandaag had ik een whiskytasting bij mij thuis. Zoals gebruikelijk zorgde ik voor wat lekkers, vandaag was het picanha.

Het had ik ingesneden en met grof zeezout ingewreven.



Daarna een rub gemaakt van 1 deel zout, 1 deel gemalen peper (4 seizoenen) 1 tl knoflookpoeder en 1 tl piment



Even op de vet kant aangezet en daarna indirect na 58 gr. Kerntemperatuur.





Na 50 minuten was ie op temperatuur en ingepakt om hem ff te laten rusten.
15 minuten later was het gewoon stil aan tafel

 

Carnao

Pitmaster
 
 
 
Berichten
652
Duh natuurlijk was het stil. Weet je hoe lekker dat is. Zeker met een mooie zachte wiskey er naast.
De kalfspicanha is ook zeer aan te raden!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 

Hans

Gerijpt
 
 
 
Berichten
4.591
MarcovdK zei:
Duh natuurlijk was het stil. Weet je hoe lekker dat is. Zeker met een mooie zachte wiskey er naast.
De kalfspicanha is ook zeer aan te raden!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Met een lekkere Cabernet Sauvignon 2016 ook niet te versmaden ;)
Heerlijke wijn bij rood vlees. :)
 

tjal

Sprokkelaar
Berichten
41
Lekker hoor!
Zeker met een goede whisky er bij


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan