- Berichten
- 143
Vandaag had ik een whiskytasting bij mij thuis. Zoals gebruikelijk zorgde ik voor wat lekkers, vandaag was het picanha.
Het had ik ingesneden en met grof zeezout ingewreven.
Daarna een rub gemaakt van 1 deel zout, 1 deel gemalen peper (4 seizoenen) 1 tl knoflookpoeder en 1 tl piment
Even op de vet kant aangezet en daarna indirect na 58 gr. Kerntemperatuur.
Na 50 minuten was ie op temperatuur en ingepakt om hem ff te laten rusten.
15 minuten later was het gewoon stil aan tafel
Het had ik ingesneden en met grof zeezout ingewreven.

Daarna een rub gemaakt van 1 deel zout, 1 deel gemalen peper (4 seizoenen) 1 tl knoflookpoeder en 1 tl piment

Even op de vet kant aangezet en daarna indirect na 58 gr. Kerntemperatuur.


Na 50 minuten was ie op temperatuur en ingepakt om hem ff te laten rusten.
15 minuten later was het gewoon stil aan tafel

