BasBQ
Beef en Steak

Picanha

leon1472.lg

Sprokkelaar
Berichten
26
Hoi allemaal  ik gaat picanha maken
Heb jullie nog idee je
Ik dag aan tomaten slade  een aardappel schijf jes
De picanha  met olijfolie en peper en zout in smeeren
 
Ik zou het vlees lekker centraal stellen en er wellicht wat aardappeltjes bij grillen en serveren met een verse Chimichurri (let op, die moet wel een paar uur tot een nachtje in de koelkast staan).
Krijg nu alweer zin in een picanha!
 
Idd, alleen peper en zout... En succes met de "money shot"...
Gaaf.. :D. Succes
 
Ik zou alleen maar wat zoutvlokken op de Picanha doen en als die klaar is pas de peper.

Peper kan behoorlijk verbranden en zeker als die vetlaag vlammen geeft tot aan jouw wenkbrauwen. Zwarte plekjes vind ik niet altijd erg, maar verbrande peper smaakt echt niet lekker en dat is zonde van zo'n mooi stuk vlees!

Gr. Erwin
 
eamesz zei:
Ik zou alleen maar wat zoutvlokken op de Picanha doen en als die klaar is pas de peper.

Peper kan behoorlijk verbranden en zeker als die vetlaag vlammen geeft tot aan jouw wenkbrauwen. Zwarte plekjes vind ik niet altijd erg, maar verbrande peper smaakt echt niet lekker en dat is zonde van zo'n mooi stuk vlees!

Gr. Erwin
+1
dus.. inwrijven met zout, beetje olijfolie en op de Q. Eet smakelijk
 
ik heb ook een staartstuk in de vriezer liggen alleen zonder vetrand kan ik deze evengoed hetzelfde bereiden ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan