BasBQ
Beef en Steak

Picanha Weiderund.nl

 
 

denman1710

Pitmaster
Berichten
545
Eerste kerstdag een mooie Picanha van het weiderund.nl op het ei gehad.

Beetje Himalaya zout en 4 seizoenen peper is genoeg. Vlees was mij net te medium, maar de vrouw des huizes vind het zo lekker.

Netjes indirect naar 47 graden kerntemperatuur en daarna met goed fatsoen affikken.

fe45d48d241b14dc65904978b8c47fba.jpg


f48301e52e87f05d5302156f4a9ebd09.jpg


245ebe85c69f92ce5024f73543f47e28.jpg


50bf4d871686fbfa1035d6d73cb794fb.jpg


b6bed35f3ee17ee139ffa9f4d8b14fa9.jpg


Afgesloten met een Appelbommetje als dessert (zie low slow).

Verstuurd vanaf mijn HUAWEI NXT-L29 met Tapatalk

 
Altijd lekker!
 
Lekker
 
Kaboutertje erbij... heerlijk!
Had je de peper er ook vooraf al opgedaan?
 
Sander72 zei:
Kaboutertje erbij... heerlijk!
Had je de peper er ook vooraf al opgedaan?

Ja heb ik gedaan en dan zorgen dat de temperatuur niet te hoog wordt, waardoor de peper niet verbrand.

De peper verbrand uiteindelijk wel bij affikken, maar dan zit de werkzame stof al in het vlees ;-)

 
Terug
Bovenaan Onderaan