Hi Allen,
heb vandaag voor het eerst een picanha gekocht en wil het volgende week gaan grillen op mijn kamado. Nu zag ik dat het vlees niet helemaal bedekt is met een vetkap, maar gedeeltelijk. Ik vraag mezelf af hoe ik dit het beste kan bereiden vanwege de vetkap. Verder zit er aan de zijkant ook nog een flink vetlaagje. Moet ik dit verwijderen? Of toch zo laten en dan na het grillen mogelijk verwijderen? Hoop dat jullie genoeg kunnen zien aan de foto’s.
heb vandaag voor het eerst een picanha gekocht en wil het volgende week gaan grillen op mijn kamado. Nu zag ik dat het vlees niet helemaal bedekt is met een vetkap, maar gedeeltelijk. Ik vraag mezelf af hoe ik dit het beste kan bereiden vanwege de vetkap. Verder zit er aan de zijkant ook nog een flink vetlaagje. Moet ik dit verwijderen? Of toch zo laten en dan na het grillen mogelijk verwijderen? Hoop dat jullie genoeg kunnen zien aan de foto’s.