- Berichten
- 654
Ik ben hier op vakantie in hulshorst en kan via een lokale bewoner op een boerderij die jong vers geslacht rundvlees verkocht oa picanha, Tomahawk, rib eye ,entrecote, ossenhaas, rundgehakt
heb toen een picanha en een Tomahawk meegenomen
de picanha heb ik een rub gegeven een mix van texas,beef van Jord althuizen en een klein beetje koffierub de Q op 175 graden en om de 10 minuten gekeerd en om dat dit op de smoker lag en hoog lag hij direct
bij een kern van 46 graden eraf gehaald en laten rusten
qua smaak viel het tegen maar zachtheid was fenomenaal
heb toen een picanha en een Tomahawk meegenomen
de picanha heb ik een rub gegeven een mix van texas,beef van Jord althuizen en een klein beetje koffierub de Q op 175 graden en om de 10 minuten gekeerd en om dat dit op de smoker lag en hoog lag hij direct
bij een kern van 46 graden eraf gehaald en laten rusten
qua smaak viel het tegen maar zachtheid was fenomenaal