- Berichten
- 37
Zo vandaag mijn (zelfbouw)pizzaring bevorderd tot rotisseriering
Paar gaten er in geboord, spit er doorheen en gaan dacht ik…
Helaas liep de as regelmatig uit de aandrijf motor maar het resultaat was heerlijk!!
Halve picanha gehaald, deze met de beef run met koffie van Noskos behandeld en vervolgens in steaks van 2 vingers dik gesneden.
Na 3 kwartier aan het spit op ongeveer 180 graden Celsius was de kern 60 graden, iets te hoog dus was benieuwd!
Maar wat een heerlijk stukje krijg je zo zeg!! Nog lekkerder dan de langzame versie van een hele picanha!

Paar gaten er in geboord, spit er doorheen en gaan dacht ik…
Helaas liep de as regelmatig uit de aandrijf motor maar het resultaat was heerlijk!!
Halve picanha gehaald, deze met de beef run met koffie van Noskos behandeld en vervolgens in steaks van 2 vingers dik gesneden.
Na 3 kwartier aan het spit op ongeveer 180 graden Celsius was de kern 60 graden, iets te hoog dus was benieuwd!
Maar wat een heerlijk stukje krijg je zo zeg!! Nog lekkerder dan de langzame versie van een hele picanha!