Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Picanha: spit on fire, met blauwe kaas/roomkaas-saus
Wat een heerlijke plaatjes zeg. Watertanden zelfs. Als je hier geen honger van krijgt... TOP
Die bloemkool is die na garinmg weer terug wit dan? Of bij aansnijden komt dan de kleur weer terug?
Ziet er wel heel gaat uit op foto
Wat een heerlijke plaatjes zeg. Watertanden zelfs. Als je hier geen honger van krijgt... TOP
Die bloemkool is die na garinmg weer terug wit dan? Of bij aansnijden komt dan de kleur weer terug?
Ziet er wel heel gaat uit op foto
nee, die bloemkool was echt paars. Als je `m gaat koken of stomen blijft het ook zo. Maar nu was ie verkleurd door het vet wat er op viel en de temperatuur van de bbq. Maar even goed lekker om te eten. Vergelijk het met groente uit de oven.
De volgende keer ga ik de bloemkool alleen stomen. Want de kleur vond ik juist zo leuk.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.