BasBQ
Beef en Steak

Picanha: spit on fire, met blauwe kaas/roomkaas-saus

Ziet er goed uit en met zo’n carrousel ook nog mooi voor de presentatie

Was na het lezen van de kop echt benieuwd watje voor de blauw kaas/roomkaas-saus zou gebruiken
Gelukkig staat het erbij 😁

ja zeker ! is echt een lekkere saus. De blauwe kaas moet niet teveel overheersen, dus in verhouding meer roomkaas.
Deze saus is ook erg lekker bij een rib-eye. Maar wat echt heel goed is, is de gepofte knoflook, dat ruikt zo lekker en je smeert het erop als boter.
Daarna ruik je wel een week naar knoflook.....😷
 
Wat een heerlijke plaatjes zeg. Watertanden zelfs. Als je hier geen honger van krijgt... TOP
Die bloemkool is die na garinmg weer terug wit dan? Of bij aansnijden komt dan de kleur weer terug?
Ziet er wel heel gaat uit op foto
 
Wat een heerlijke plaatjes zeg. Watertanden zelfs. Als je hier geen honger van krijgt... TOP
Die bloemkool is die na garinmg weer terug wit dan? Of bij aansnijden komt dan de kleur weer terug?
Ziet er wel heel gaat uit op foto
nee, die bloemkool was echt paars. Als je `m gaat koken of stomen blijft het ook zo. Maar nu was ie verkleurd door het vet wat er op viel en de temperatuur van de bbq. Maar even goed lekker om te eten. Vergelijk het met groente uit de oven.
De volgende keer ga ik de bloemkool alleen stomen. Want de kleur vond ik juist zo leuk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan