- Berichten
- 84
Beste genootschappers,
Wat is het weer een schitterende zondag. Vandaag gekozen om voor de tweede keer de picanha reversed sear te maken (recept van bbq experience).
De picanha indirect gegaard tot een temperatuur van 41 graden. De picanha ligt met de vetrand omhoog en eronder een drippan met runder jus en tijm.
Bij het bereiken van de tempratuur (41 graden) de bbq omgebouwd. Gietijzeren rooster geplaatst en de kamado laten opkomen tot 250 graden. De picanha afgefakkeld tot een kern temperatuur van 53 graden.
wat een smaaksensatie in je mond, zeker wanneer je de runder jus erbij eet.
Wat een geweldig recept!
Wat is het weer een schitterende zondag. Vandaag gekozen om voor de tweede keer de picanha reversed sear te maken (recept van bbq experience).
De picanha indirect gegaard tot een temperatuur van 41 graden. De picanha ligt met de vetrand omhoog en eronder een drippan met runder jus en tijm.
Bij het bereiken van de tempratuur (41 graden) de bbq omgebouwd. Gietijzeren rooster geplaatst en de kamado laten opkomen tot 250 graden. De picanha afgefakkeld tot een kern temperatuur van 53 graden.
wat een smaaksensatie in je mond, zeker wanneer je de runder jus erbij eet.
Wat een geweldig recept!