- Berichten
- 1.324
Na ons ontbijt op de bbq was het vandaag Picanha tijd.
Gistermorgen uit de vriezer gehaald en vandaag een uur voor de start uit de koelkast gehaald.
Vet ingesneden en voorzien van zeezout.
Indirect op de Q op zo'n 140 graden, perfect te regelen met mijn heatmeter ( piet bedankt! )
Na iets meer als een uurtje direct op het vuur om de buitenkant te matchen met de binnenkant
Thanks for watching!
Smaak rondom het vet was geweldig in het vlees was de smaak iets neutraler, ik denk dat ik te voorzichtig ben geweest met het insnijden van de vetlaag. Dat doen we volgende keer beter!
Gistermorgen uit de vriezer gehaald en vandaag een uur voor de start uit de koelkast gehaald.
Vet ingesneden en voorzien van zeezout.

Indirect op de Q op zo'n 140 graden, perfect te regelen met mijn heatmeter ( piet bedankt! )



Na iets meer als een uurtje direct op het vuur om de buitenkant te matchen met de binnenkant





Thanks for watching!
Smaak rondom het vet was geweldig in het vlees was de smaak iets neutraler, ik denk dat ik te voorzichtig ben geweest met het insnijden van de vetlaag. Dat doen we volgende keer beter!