Vandaag een Picanha gemaakt.
Langere tijd op lagere temperatuur (ca. 110 graden) en afgegrild op 200 graden.
Lekkere garing, mooi resultaat.
Rub recept geleend van: https://bbq-helden.nl/recepten/picanha-dry-rub/
Kruidenmengsel:
		
		
	
	
		
	
Picanha onbewerkt
		
	
Picanha ingesneden
		
	
Picanha op de kamado
		
	
Cyclus 1 gereed
		
	
Temperatuur ophogen
		
	
Picanha aansnijden
		
	
Result
		
	
Smullen maar
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Langere tijd op lagere temperatuur (ca. 110 graden) en afgegrild op 200 graden.
Lekkere garing, mooi resultaat.
Rub recept geleend van: https://bbq-helden.nl/recepten/picanha-dry-rub/
Kruidenmengsel:
Picanha onbewerkt
Picanha ingesneden
Picanha op de kamado
Cyclus 1 gereed
Temperatuur ophogen
Picanha aansnijden
Result
Smullen maar