- Berichten
- 188
Zondag hadden we visite en daarom moest de Q maar weer eens aan. Heel vervelend natuurlijk
. Naar de plaatselijke slager om een mooi stuk picanha te kopen.
Vooraf de picanha op de vetkant ingesneden en verder heel naturel gelaten. Enkel wat grof zeezout en vervolgens op de Q gelegd; indirect op 120?. Na ongeveer een uur was de kerntemperatuur van 48? bereikt en dan begint het leuke werk: affakkelen. De picanha even laten rusten en vervolgens in mooie dunne plakken gesneden en geserveerd met een zelfgemaakte chimichurri. Was weer genieten en met 4 man bijna een kilo vlees op.
Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

Vooraf de picanha op de vetkant ingesneden en verder heel naturel gelaten. Enkel wat grof zeezout en vervolgens op de Q gelegd; indirect op 120?. Na ongeveer een uur was de kerntemperatuur van 48? bereikt en dan begint het leuke werk: affakkelen. De picanha even laten rusten en vervolgens in mooie dunne plakken gesneden en geserveerd met een zelfgemaakte chimichurri. Was weer genieten en met 4 man bijna een kilo vlees op.





Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk