- Berichten
- 296
hoi allemaal,
Ik ga binnenkort een bbq houden voor een man of 15-20 en wil graag picanha gaan gebruiken.
Ik heb meerdere posts erover gelezen en qua temperatuur ga ik op de 50 gr kern zitten denk ik voor ik hem ga er af ga halen, alleen rijst bij mij nu de vraag: hoe lang zal het ongeveer duren voordat die temp bereikt is??? De picanha zal 1,5-2 kg zijn, en wil hem rond de 110 graden geven, dan kan hij gelijk met wat ander vlees op de Q.
Iemand een inschatting hierover?? Snap dat het nooit precies te zeggen is hoe lang het duurt, maar heb een indicatie nodig voor de planning
Ik ga binnenkort een bbq houden voor een man of 15-20 en wil graag picanha gaan gebruiken.
Ik heb meerdere posts erover gelezen en qua temperatuur ga ik op de 50 gr kern zitten denk ik voor ik hem ga er af ga halen, alleen rijst bij mij nu de vraag: hoe lang zal het ongeveer duren voordat die temp bereikt is??? De picanha zal 1,5-2 kg zijn, en wil hem rond de 110 graden geven, dan kan hij gelijk met wat ander vlees op de Q.
Iemand een inschatting hierover?? Snap dat het nooit precies te zeggen is hoe lang het duurt, maar heb een indicatie nodig voor de planning