- Berichten
- 142
Vanwege drukte met werk, studie en andere hobby’s de BGE veel te weinig gebruikt dit jaar. Op een halve hand te tellen, mede door de WGA die ik wel voor t gemak nog wel eens aanfik.
Morgen maar weer eens de BGE gebruiken, ik had nog wat wild zwijn spareribs in de vriezer liggen namelijk.
Aangezien wild zwijn al smaak genoeg heeft denk ik dat deze spareribs aan peper & zout genoeg zouden moeten hebben. (Is een try-out morgen weet ik t zeker
)
Ik heb de ribben wel ff een klein beetje ingesmeerd met Worcestershire saus zodat de peper & zout wat beter plakt.
Nu een nachtje de koelkast in.
Morgen de 2-1-0,5 methode. Ik denk dat de ribjes van wild zwijn daar genoeg aan moeten hebben. Naast wat hickory rookhout en een beetje appelsap

Morgen maar weer eens de BGE gebruiken, ik had nog wat wild zwijn spareribs in de vriezer liggen namelijk.
Aangezien wild zwijn al smaak genoeg heeft denk ik dat deze spareribs aan peper & zout genoeg zouden moeten hebben. (Is een try-out morgen weet ik t zeker

Ik heb de ribben wel ff een klein beetje ingesmeerd met Worcestershire saus zodat de peper & zout wat beter plakt.
Nu een nachtje de koelkast in.
Morgen de 2-1-0,5 methode. Ik denk dat de ribjes van wild zwijn daar genoeg aan moeten hebben. Naast wat hickory rookhout en een beetje appelsap

