- Berichten
 - 1.786
 
Zoals de titel zegt picanha met peper zout, simpel maar oh zo lekker.
Indirect tot 45°c daarna effe hard afgefikt tot 49 graden kern, toen in de folie perfect doorgegaard tot 54°c.
Voor nu als avondsnack want tis al bijna 8 uur
Morgen lekker dun gesneden voor op een broodje.
Er zat nagenoeg geen vetkap op de picanha.
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Indirect tot 45°c daarna effe hard afgefikt tot 49 graden kern, toen in de folie perfect doorgegaard tot 54°c.
Voor nu als avondsnack want tis al bijna 8 uur
Morgen lekker dun gesneden voor op een broodje.
Er zat nagenoeg geen vetkap op de picanha.
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							
	
			
			
bezorg je ook aan huis ???!