Het werd weer eens tijd voor een klassieker, de kip met peterselie, altijd lekker.
Laat ik nu bij AH kipkruiden met peterselie zien, dus deze meegenomen.
Ik had zelf nog peterselie, deze dus ook maar even gekortwiekt.
De kip gekruid en gevuld met de peterselie en op de bierblik houder gezet (zonder bierblik)
Samen met wat mais en gebakken aardappeltjes een prima maaltijd.
De mais met boter met camaguezout (rond de feestdagen te koop bij Lidl, nu dus ook weer)en wat honing in alu folie verpakt. Dit was perfect maar roomboter met wat zout kan natuurlijk ook prima.
Wat kastanjechampignons, paprika en een klein uitje bij de aardappeltjes gedaan.
Kip tot 82 C gegaard bij een dome temp tussen 165 en 180 C.
Mais ongeveer 40 min indirect meegegaard. De aardappeltjes had ik ook op de Q maar die heb ik uiteindelijk in de pan verder afgebakken omdat ze anders niet gelijk met de rest gaar waren.
Voor zover een eenvoudige doch lekker maaltijd.
Laat ik nu bij AH kipkruiden met peterselie zien, dus deze meegenomen.
Ik had zelf nog peterselie, deze dus ook maar even gekortwiekt.
De kip gekruid en gevuld met de peterselie en op de bierblik houder gezet (zonder bierblik)

Samen met wat mais en gebakken aardappeltjes een prima maaltijd.
De mais met boter met camaguezout (rond de feestdagen te koop bij Lidl, nu dus ook weer)en wat honing in alu folie verpakt. Dit was perfect maar roomboter met wat zout kan natuurlijk ook prima.
Wat kastanjechampignons, paprika en een klein uitje bij de aardappeltjes gedaan.

Kip tot 82 C gegaard bij een dome temp tussen 165 en 180 C.

Mais ongeveer 40 min indirect meegegaard. De aardappeltjes had ik ook op de Q maar die heb ik uiteindelijk in de pan verder afgebakken omdat ze anders niet gelijk met de rest gaar waren.
Voor zover een eenvoudige doch lekker maaltijd.
