Na een tijdje alleen lezen, nu maar mijn account echt gebruiken en eerst even voorstellen.
Naam is dus Peter, eigenaar van een WSM 47cm en een nog-geen-20-euro-keteltje-van-de-bouwmarkt, welke met een beetje mazzel vervangen wordt door een OTP47.
De WSM is een klein jaartje in bezit maar meer dan een rollade en (een heleboel) ribs zijn er nog niet mee gemaakt. De ribs hebben me echter wel een god-like status bezorgd bij de familie. Of dat ligt aan mijn ribs of aan hun (beperkte) ervaring met andere ribs, laat ik in het midden
Nog in de planning staat een cold smoke generator om na de zomer om zelf vlees/vis en dergelijke te roken en natuurlijk een pulled pork, mijn persoonlijke heilige graal..
Nog een reden om me voor te stellen is het feit dat er vandaag een BCC gemaakt is, of beter gezegd een CCC (cola can chicken).
Draadje is hier te vinden.
Al met al hoop ik dat het een goede BBQ zomer met veel goed gerookt/gegrild vlees.
Naam is dus Peter, eigenaar van een WSM 47cm en een nog-geen-20-euro-keteltje-van-de-bouwmarkt, welke met een beetje mazzel vervangen wordt door een OTP47.
De WSM is een klein jaartje in bezit maar meer dan een rollade en (een heleboel) ribs zijn er nog niet mee gemaakt. De ribs hebben me echter wel een god-like status bezorgd bij de familie. Of dat ligt aan mijn ribs of aan hun (beperkte) ervaring met andere ribs, laat ik in het midden

Nog in de planning staat een cold smoke generator om na de zomer om zelf vlees/vis en dergelijke te roken en natuurlijk een pulled pork, mijn persoonlijke heilige graal..
Nog een reden om me voor te stellen is het feit dat er vandaag een BCC gemaakt is, of beter gezegd een CCC (cola can chicken).
Draadje is hier te vinden.
Al met al hoop ik dat het een goede BBQ zomer met veel goed gerookt/gegrild vlees.