Goede middag,
Ik heb al een tijdje een pelletbbq van El Fuego, niet een topmerk heb ik inmiddels begrepen maar voor mij voldoet deze prima. Nu heb ik
vorige week zo'n stalen rookdoos gekregen en ik vroeg me af of het zin heeft om deze tijdens het garingsproces van mijn kip, spareribs
of andere lekkernijen in de pelletbbq te plaatsen, en als dat een mooie toevoeging is, wat stop ik daar dan in? Pellets of rookhout?
Alvast bedankt voor de reacties,
Groeten,
Jan
Ik heb al een tijdje een pelletbbq van El Fuego, niet een topmerk heb ik inmiddels begrepen maar voor mij voldoet deze prima. Nu heb ik
vorige week zo'n stalen rookdoos gekregen en ik vroeg me af of het zin heeft om deze tijdens het garingsproces van mijn kip, spareribs
of andere lekkernijen in de pelletbbq te plaatsen, en als dat een mooie toevoeging is, wat stop ik daar dan in? Pellets of rookhout?
Alvast bedankt voor de reacties,
Groeten,
Jan