In de categorie snacks hier een makkelijk recept voor peking eend met flensjes.
Ingredienten:
Ontbeende Pekingeend uit de diepvries (toko) ontdooid.
3 Lenteuitjes in juliene gesneden.
Kwart tot 1/3 komkmmer. Zaadlijsten verwijderd in juliene gesneden
Flensjes voor Pekingeend uit diepvries (toko) enkele minuten stomen.
Voor de saus met elkaar mengen:
3 delen Hoisinsaus
3 delen gembersiroop
1 deel honing
Gril de Pekingeend direct tot het velletje lekker knapperig is.
Dan kun je de eend in stukjes snijden.
Dan kunnen de flensjes worden samengesteld.
Een flensje bestrijken met het sausje en wat lenteuitjes en komkommer toevoegen.
Dan een plakje of twee pekingeend. Oprollen en opeten
En dan het totaalplaatje
Ingredienten:
Ontbeende Pekingeend uit de diepvries (toko) ontdooid.
3 Lenteuitjes in juliene gesneden.
Kwart tot 1/3 komkmmer. Zaadlijsten verwijderd in juliene gesneden
Flensjes voor Pekingeend uit diepvries (toko) enkele minuten stomen.
Voor de saus met elkaar mengen:
3 delen Hoisinsaus
3 delen gembersiroop
1 deel honing

Gril de Pekingeend direct tot het velletje lekker knapperig is.

Dan kun je de eend in stukjes snijden.

Dan kunnen de flensjes worden samengesteld.
Een flensje bestrijken met het sausje en wat lenteuitjes en komkommer toevoegen.

Dan een plakje of twee pekingeend. Oprollen en opeten

En dan het totaalplaatje
