Hi allemaal,
Nu heb ik sinds kort een nieuwe smoker en die moet natuurlijk worden uitgeprobeerd.
Ik wil het recept wat ik gebruik voor kippenbouten wat aanpassen door te proberen ze een keer te pekelen vooraf.
De tijden voor het pekelen die ik vind verschillen nogal en helaas is er een post uit 2012 hier op het forum waarin de links naar de pdf bestanden dood zijn.
De vraag is nu, moeten dergelijke stukken kip nu 2 uur gepekeld of moeten ze 24 uur?
Hoeveel zout moet er per liter water?
Heeft een van jullie wel eens het water vervangen voor cola en zo ja was dat de moeite waard?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Nu heb ik sinds kort een nieuwe smoker en die moet natuurlijk worden uitgeprobeerd.
Ik wil het recept wat ik gebruik voor kippenbouten wat aanpassen door te proberen ze een keer te pekelen vooraf.
De tijden voor het pekelen die ik vind verschillen nogal en helaas is er een post uit 2012 hier op het forum waarin de links naar de pdf bestanden dood zijn.
De vraag is nu, moeten dergelijke stukken kip nu 2 uur gepekeld of moeten ze 24 uur?
Hoeveel zout moet er per liter water?
Heeft een van jullie wel eens het water vervangen voor cola en zo ja was dat de moeite waard?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk