BasBQ
Beef en Steak

Pecan crusted pork tenderloin pinwheels

Toeter

Kooltjesharker
Berichten
130
Goedemorgen iedereen,

Gisteren was mijn vriendin jarig. Ook al vieren wij het samen toch nog even uitgepakt.

Voorafje: Rustiek plukbrood (geen tijd om foto's te maken, dus niet gebeurd)
Hoofdgerecht: Pecan crusted pork tenderloin pinwheels, met r?sti rondjes (geraspte aardappels, knoflook, ui, peper, zout) en tomatensalade.
Dessert: Vanille ijs met frambozensaus, in het glaasje onderste laag met gekookte frambozensap, middelste laag griekse yoghurt, slagroom en suiker en bovenste laag gekarameliseerde suiker.

Tevenste mijn eerste poging om borden op te maken. Moet nog veel oefenen (hea.. wat jammer..) Maar vindt het erg leuk om te doen!









Was erg lekker!
 
Ziet er heerlijk uit hoor.

Wel heeeel veeeel blijven oefenen hoor ;)
 
Ziet er allemaal lekker uit, dit zou je mij zo mogen voorschotelen.
Met het opmaken komt het dus wel goed :D
 
Deze heb ik ook al een paar keer gemaakt.
Ze vinden dan altijd dat ik er te weinig heb.:D
 
Mooi maaltje! E?n van de opmaak regels is dat je niets op de rand van je bord doet. Tenzij je natuurlijk heel goed bent en er mee weg kan komen
 
noskos zei:
Mooi maaltje! E?n van de opmaak regels is dat je niets op de rand van je bord doet. Tenzij je natuurlijk heel goed bent en er mee weg kan komen

Kijk daar kan ik wat mee ;)
 
Ook altijd oneven aantallen op je bord (tenzij meer dan tien of zo). Dat is prettiger voor het oog.
 
Tender Loin Pinwheels zien er yummie uit, wordt hier ook nog wel eens gemaakt.
De rosti ziet er ook heerlijk uit.
 
Lekker!!
 
lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan