Toeter
Kooltjesharker
- Berichten
- 131
Goedemorgen iedereen,
Gisteren was mijn vriendin jarig. Ook al vieren wij het samen toch nog even uitgepakt.
Voorafje: Rustiek plukbrood (geen tijd om foto's te maken, dus niet gebeurd)
Hoofdgerecht: Pecan crusted pork tenderloin pinwheels, met r?sti rondjes (geraspte aardappels, knoflook, ui, peper, zout) en tomatensalade.
Dessert: Vanille ijs met frambozensaus, in het glaasje onderste laag met gekookte frambozensap, middelste laag griekse yoghurt, slagroom en suiker en bovenste laag gekarameliseerde suiker.
Tevenste mijn eerste poging om borden op te maken. Moet nog veel oefenen (hea.. wat jammer..) Maar vindt het erg leuk om te doen!




Was erg lekker!
Gisteren was mijn vriendin jarig. Ook al vieren wij het samen toch nog even uitgepakt.
Voorafje: Rustiek plukbrood (geen tijd om foto's te maken, dus niet gebeurd)
Hoofdgerecht: Pecan crusted pork tenderloin pinwheels, met r?sti rondjes (geraspte aardappels, knoflook, ui, peper, zout) en tomatensalade.
Dessert: Vanille ijs met frambozensaus, in het glaasje onderste laag met gekookte frambozensap, middelste laag griekse yoghurt, slagroom en suiker en bovenste laag gekarameliseerde suiker.
Tevenste mijn eerste poging om borden op te maken. Moet nog veel oefenen (hea.. wat jammer..) Maar vindt het erg leuk om te doen!




Was erg lekker!