BasBQ
Beef en Steak

Paul Kirk's Championship Barbecue Sauces

 
 
 

DutchCraftBeer

Kooltjesharker
Berichten
218
f8be3280cc410948877212332cf95535.jpg

Titel: Paul Kirk's Championship Barbecue Sauces
Auteur: Paul Kirk
ISBN: 9781558321250
Taal: Engels
Aantal blz: 262
Waar te koop: Bol.com, Book Depository
Prijs in ?: 13,49
Bespreking:

Alles over het zelf maken van sauzen, rubs, marinades, mops, salsa's en meer.
Niet alleen geeft de Baron of Barbecue zijn eigen geheime recepten prijs, maar ook die van anderen uit het wedstrijdcircuit.
Wat ik heel leerzaam vond was om een opbouw en balans in je rubs en sauzen te maken, maar ook je eigen signatuur aan je creatie te geven. Iets wat ik bij de boeken van Steven Raichlen mis.
Kirk gaat veel dieper op de materie in, waardoor je veel beter begrijpt hoe een goede rub/saus in elkaar zit. De man bezit veel kennis over kruiden en specerijen. Zijn eigen ketchuprecepten zijn eveneens super.

Wederom vijf sterren. Moet je hebben. Echt.

Geen minpunten.
 
Deze heb ik echt al jaaaaaaaren, maar moet eerlijk zeggen dat ik er op ??n recept na nog niets uit gemaakt heb. Misschien eens tijd om weer eens te experimenteren met wat recepten :)
 
Een boek vol sauces, dat kan best wel eens van pas komen...
 
Terug
Bovenaan Onderaan