E
Elbullie
Gast
Vandaag een keer fazant en patrijs geprobeerd en dat was een groot succes
Zowel de partij als fazant ingesmeerd met zout peper olie en als kruiden salie en tijm.
De fazant gevuld met wat zelfgemaakte kruiden boter en de holte dicht gestopt met salie.
Fazant aangebraden direct en daarna in een schaaltje indirect.
Patrijzen gespatchcocked en 7 minuten (3 1/2) per kant direct gegrild daarna 5 minuten indirect.
De fazant ongeveer 20-25 minuten, kern op 65 graden.
Erbij een puree van aardappel zoete patat knolselderij en winterwortel.
De saus is een paddestoel cognac roomsaus.
Zeer goed resultaat, fazant mooi sappig gebleven en de patrijs zeer smakelijk.
Enjoy
[quote author=structor]
Ik heb even de foto's voor je gefixed, als je op bewerken klikt kun je even kijken hoe de foto linkjes moeten
[/quote]




Zowel de partij als fazant ingesmeerd met zout peper olie en als kruiden salie en tijm.
De fazant gevuld met wat zelfgemaakte kruiden boter en de holte dicht gestopt met salie.
Fazant aangebraden direct en daarna in een schaaltje indirect.
Patrijzen gespatchcocked en 7 minuten (3 1/2) per kant direct gegrild daarna 5 minuten indirect.
De fazant ongeveer 20-25 minuten, kern op 65 graden.
Erbij een puree van aardappel zoete patat knolselderij en winterwortel.
De saus is een paddestoel cognac roomsaus.
Zeer goed resultaat, fazant mooi sappig gebleven en de patrijs zeer smakelijk.
Enjoy
[quote author=structor]
Ik heb even de foto's voor je gefixed, als je op bewerken klikt kun je even kijken hoe de foto linkjes moeten
[/quote]