- Berichten
- 209
Vandaag pasta pesto met gevulde varkenshaas gemaakt.
De varkenshaas heb ik gevuld met mozzarella, pesto en wat basilicum. De varkenshaas vervolgens ingepakt met spek en vastgezet met slagerstouw.
Hierna heb ik de barbecue klaargemaakt voor half indirect / direct, op een temperatuur van ongeveer 150 graden.
Vervolgens de varkenshaas erop en gestart met het snijden van de groente en koken van de pasta.
Daarna heb ik de groente gebakken en voorzien van pesto en kookroom.
Nadat de varkenshaas een temperatuur had van 62 graden heb ik deze van de barbecue gehaald en het bord opgemaakt.
Het was lekker, maar de pasta was wat flauw. De volgende keer voeg ik wat parmezaanse kaas toe aan de pasta.
Bedankt voor het lezen
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
De varkenshaas heb ik gevuld met mozzarella, pesto en wat basilicum. De varkenshaas vervolgens ingepakt met spek en vastgezet met slagerstouw.
Hierna heb ik de barbecue klaargemaakt voor half indirect / direct, op een temperatuur van ongeveer 150 graden.
Vervolgens de varkenshaas erop en gestart met het snijden van de groente en koken van de pasta.
Daarna heb ik de groente gebakken en voorzien van pesto en kookroom.
Nadat de varkenshaas een temperatuur had van 62 graden heb ik deze van de barbecue gehaald en het bord opgemaakt.
Het was lekker, maar de pasta was wat flauw. De volgende keer voeg ik wat parmezaanse kaas toe aan de pasta.
Bedankt voor het lezen







Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk