- Berichten
- 2.849
Vanavond stond op het menu een pasta met gegrilde groene asperges en kalfsribeye.
Omdat ik de kamado toch op temperatuur moest komen heb ik tijdens het opwarmen de kalfsribeye er al op gelegd tot kern 45 graden.
Daarna op hoge temperatuur op de grillplaat en laten rusten.
Ondertussen de asperges op de grillplaat en de pasta koken. Basilicum, salie, olie en parmezaanse kaas er door heen.
Hierna de asperges in stukken en de ribeye gesneden.
De ribeye doe ik de volgende keer niet eerst reverse sear, daar was dit stuk te dun voor.
Maar groene asperges van de grill......is werkelijk goud!!!!
Omdat ik de kamado toch op temperatuur moest komen heb ik tijdens het opwarmen de kalfsribeye er al op gelegd tot kern 45 graden.
Daarna op hoge temperatuur op de grillplaat en laten rusten.
Ondertussen de asperges op de grillplaat en de pasta koken. Basilicum, salie, olie en parmezaanse kaas er door heen.
Hierna de asperges in stukken en de ribeye gesneden.
De ribeye doe ik de volgende keer niet eerst reverse sear, daar was dit stuk te dun voor.
Maar groene asperges van de grill......is werkelijk goud!!!!
Laatst bewerkt: