BasBQ
Beef en Steak

Pasta gegrilde groene asperges en kalfsribeye

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.849
Vanavond stond op het menu een pasta met gegrilde groene asperges en kalfsribeye.

Omdat ik de kamado toch op temperatuur moest komen heb ik tijdens het opwarmen de kalfsribeye er al op gelegd tot kern 45 graden.
Daarna op hoge temperatuur op de grillplaat en laten rusten.

Ondertussen de asperges op de grillplaat en de pasta koken. Basilicum, salie, olie en parmezaanse kaas er door heen.
Hierna de asperges in stukken en de ribeye gesneden.

De ribeye doe ik de volgende keer niet eerst reverse sear, daar was dit stuk te dun voor.
Maar groene asperges van de grill......is werkelijk goud!!!!
20200529_183522.jpg

20200529_183652.jpg
20200529_184111.jpg
20200529_185128.jpg
20200529_185957.jpg
20200529_190013.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ziet er lekker uit.
Was de ribeye niet wat bleekjes?
 
Er was iets mis gegaan met de foto's, maar staan er weer bij.

Ziet er lekker uit.
Was de ribeye niet wat bleekjes?


Absoluut. Ik durfde er niet meer kleur aan te geven, bang het te ver te garen.
Volgende keer doe ik die reverse sear niet bij deze dikte. Je vlees moet echt dikker zijn, anders kun je er bijna geen kleur/smaak aan geven.
Desondanks deed het weinig af aan de smaak.
 
Ziet er goed uit broer. Gelijk met je nieuwe grillplaat aan de gang. Staat hier ook nog op het verlanglijstje.
Asperges met pasta is super lekker. Dat zal zeker gesmaakt hebben.
 
Absoluut. Ik durfde er niet meer kleur aan te geven, bang het te ver te garen.
Volgende keer doe ik die reverse sear niet bij deze dikte. Je vlees moet echt dikker zijn

Wij zijn niet gemaakt voor dunne lapjes, gelukkig aan de smaak niets afgedaan
 
Das een mooi bord eten zeg. Niet te ingewikkeld maar o zo lekker. Top.
 
Prima bordje wat je vlees betreft gebeurt mij ook wel eens beter dan alleen grillen en klaar


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pr
 
Terug
Bovenaan Onderaan