BasBQ
Beef en Steak

Party time!

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
273
Laatst had de carnavalsvereniging van mijn vrouw een bbq, dus ik mocht aan de slag. Begonnen met low&slow en vervolgens hard&fast. Dus het verslag maar hier gezet:

Eerst de klassieker: MOINK balls. Blijft erg in trek.

IMG_2735.jpeg


IMG_2736.jpeg


Dan een nieuw experiment: een bacondel.
Geïnspireerd op een frikandel speciaal. Stap 1 een uitje snipperen (wat fijner bij voorkeur dan op de foto. Tussen 2 frikandeldelen de uitjes plaatsen. Omwikkelen met spek, zodat de uitjes blijven zitten (nog best lastig). Low and slow bereid, afgelakt met curry, serveren met mayo. Erg lekker!

IMG_2732.jpeg


IMG_2737.jpeg


IMG_2738.jpeg


IMG_2739.jpeg


Vervolgens de temperatuur omhoog gebracht naar 180 C. Zalmbonbons klaar gemaakt:

IMG_2740.jpeg


Daarna kip- en lamspiesjes (arrosticini). Geen foto’s van, dus…

S’mores:

IMG_2744.jpeg


IMG_2746.jpeg
 
Dat ziet er allemaal prima uit hoor.

Die bacondel ga ik van je meenemen.
 
Dat heb je mooi voor elkaar. Geweldig om ze zien aan te vallen.

Dit past prima in high and fast, ik verplaats het even.
 
Terug
Bovenaan Onderaan