BasBQ
Beef en Steak

Parma infused dry aged T-Bone mistletoe

 
 
 

Stijn

Gemarineerd
Berichten
1.614
Vond in de voedselbank (aka vriezer) nog een mooie T-Bone van mijn laatste dry age projectje.
Limousin, 49 dagen gedry aged.

Had ook nog een overschot vet van een parmaham liggen.

Kan toch geen slechte combinatie zijn.
IMG-20231208-WA0000.jpeg


Q klaar maken voor indirect en de flambadou rustig laten opwarmen.
IMG_20231208_174834.jpg


Maar eerst apéro, terwijl het vleesje op temperatuur komt.
Een beret basque venkel met een Cantillon kriek.
IMG_20231208_174954.jpg


Vleesje in de alu, q opstoken.
IMG_20231208_183340.jpg


Warm genoeg?
IMG_20231208_184720.jpg


Vet van de parmaham toevoegen
IMG_20231208_184736.jpg

IMG_20231208_184915_1.jpg

Vleesje aansnijden
IMG_20231208_190403.jpg


Had nog een Saint Julien van 2016 liggen, die zou hier ook geen oneer aangedaan worden.
Nog spruitjes en pastinaak purée erbij.
IMG_20231208_185616.jpg


Mooie was dat er een subtiele parmaham smaak als extra toevoeging op de dry aged T-Bone aanwezig was.

Voor mij echt een topper, moet ik nog zeker eens opnieuw doen.
 
Laatst bewerkt:
Ziet er goed uit, zo voegt die flambadoe wel echt smaak toe.
(He, dat rijmt) 😎

Mooi bier en wijn er ook bij, heerlijk!
 
Seau dan! Lekker hoor!
 
Je laat er geen gras over grooien stijn!
Ik krijg er honger van bij het zien van je kunsten!😋
 
High end gerecht van de bbq met een goed wijntje en een heerlijke kriek. Klinkt verrukkelijk allemaal!
 
Ziet er goed uit zeg
De lat ligt erg hoog
Straks wordt je vermeld in de Michelin gids
 
Terug
Bovenaan Onderaan