- Berichten
- 1.226
Soms zie je een gerecht langskomen en dan denk je;
Verrek.. dat lijkt me lekker!
Dat had ik ook met deze buikspek.
Het is namelijk een buikspek gemaakt op de manier waarop je normaal een brisket zou maken!
Ik kwam het tegen op bij Harry Soo, die op zijn beurt weer ge?nspireerd was geraakt door Melt BBQ in Parijs.
Vandaar de vernoeming, Paris Style Pork Belly.
Ingredi?nten:
- Buikspek van 2,5kg
- 4 eetlepels grof gemalen peper (mag ook minder, maar ik hou ervan)
- 3 eetlepels grof zeezout
- 2 eetlepels knoflook (poeder of granulaat)
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ik kan alleen zeggen.. Dit was echt mega-lekker!! Maar geloof me niet op mijn woord, Maar maak hem ook




Oh ja.. en als je aan het kijken bent... Niet vergeten te abboneren

https://youtu.be/PqDOvwxmgXA
Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
Verrek.. dat lijkt me lekker!
Dat had ik ook met deze buikspek.
Het is namelijk een buikspek gemaakt op de manier waarop je normaal een brisket zou maken!
Ik kwam het tegen op bij Harry Soo, die op zijn beurt weer ge?nspireerd was geraakt door Melt BBQ in Parijs.
Vandaar de vernoeming, Paris Style Pork Belly.
Ingredi?nten:
- Buikspek van 2,5kg
- 4 eetlepels grof gemalen peper (mag ook minder, maar ik hou ervan)
- 3 eetlepels grof zeezout
- 2 eetlepels knoflook (poeder of granulaat)
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ik kan alleen zeggen.. Dit was echt mega-lekker!! Maar geloof me niet op mijn woord, Maar maak hem ook





Oh ja.. en als je aan het kijken bent... Niet vergeten te abboneren


https://youtu.be/PqDOvwxmgXA
Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk