BasBQ
Beef en Steak

Parijs Buikspek en roadkill chicken

 
 

Masod-X

Kooltjesharker
Berichten
118
Met hemelvaart de familie over de vloer, dus een mooi excuus om wat nieuws te proberen.
Parijs Buikspek gemaakt met wat franse kruiden. Kleine 4u op 130 graden a la Noskos en het was echt ontzettend sappig en mals.

Kip met chakalaka kruiden (zuid-afrikaans) op de kleine kamado. Het hitteschild begon ontzettend te roken en wat chemisch te stinken, dus de kip er snel af en later op de grill guru, dit keer directe warmte. Geen idee waar de geur en rook vandaan kwamen... Gelukkig niet teruggeproefd in de kip.

Groentjes en aardappeltjes ook op de bbq net als de in rum gemarineerde ananas voor het toetje, hier allemaal geen foto's van gemaakt.

Volgende doel is de hele familie in juni voeden incl. Ooms, tantes, neefjes en nichtjes.
fd6b664e0c4c4944cd1d05f78fc060fa.jpg
9f638b89d2c5f2a7aa75e2ec7a59d73f.jpg
c5a5b3f81ad179cfb7c75ae52c381de8.jpg


Verstuurd vanaf mijn Pixel 7 met Tapatalk
 
Dat ziet er een heeeerlijk stukje buikspek uit! Weer iets om op de to-do-list te zetten ;-)
 
Dat ziet er heerlijk uit.

Het komt in juni helemaal goed!
 
Terug
Bovenaan Onderaan