- Berichten
- 119
Met hemelvaart de familie over de vloer, dus een mooi excuus om wat nieuws te proberen.
Parijs Buikspek gemaakt met wat franse kruiden. Kleine 4u op 130 graden a la Noskos en het was echt ontzettend sappig en mals.
Kip met chakalaka kruiden (zuid-afrikaans) op de kleine kamado. Het hitteschild begon ontzettend te roken en wat chemisch te stinken, dus de kip er snel af en later op de grill guru, dit keer directe warmte. Geen idee waar de geur en rook vandaan kwamen... Gelukkig niet teruggeproefd in de kip.
Groentjes en aardappeltjes ook op de bbq net als de in rum gemarineerde ananas voor het toetje, hier allemaal geen foto's van gemaakt.
Volgende doel is de hele familie in juni voeden incl. Ooms, tantes, neefjes en nichtjes.
Verstuurd vanaf mijn Pixel 7 met Tapatalk
Parijs Buikspek gemaakt met wat franse kruiden. Kleine 4u op 130 graden a la Noskos en het was echt ontzettend sappig en mals.
Kip met chakalaka kruiden (zuid-afrikaans) op de kleine kamado. Het hitteschild begon ontzettend te roken en wat chemisch te stinken, dus de kip er snel af en later op de grill guru, dit keer directe warmte. Geen idee waar de geur en rook vandaan kwamen... Gelukkig niet teruggeproefd in de kip.
Groentjes en aardappeltjes ook op de bbq net als de in rum gemarineerde ananas voor het toetje, hier allemaal geen foto's van gemaakt.
Volgende doel is de hele familie in juni voeden incl. Ooms, tantes, neefjes en nichtjes.




Verstuurd vanaf mijn Pixel 7 met Tapatalk