BasBQ
Beef en Steak

Panpizza

 
 
 
 

Laurens

Pitmaster
Berichten
898
Sinds ik een jaar geleden voor het eerst pizza van de keramische barbecue gegeten heb, heb ik nergens anders meer pizza op.

Een tijdje terug kwam ik in een boek van Weber een recept tegen voor een panpizza. Die moest dus ook gemaakt gaan worden.

‘S middags even de vulling (paprika, ui, knoflook & champignon) uitgebakken zodat het grootste deel van het vocht er uit is.

Deeg op de bodem van de skillet en daarna wat geraspte mozzarella, de vulling, salami en meer geraspte mozzarella. Daarna een deksel van deeg, welke besmeerd wordt met een tomatensaus en afgetopt met nog meer kaas.

5 minuten direct en daarna indirect verder garen op circa 200 graden (komt niet zo nauw)
Na een 45 minuten in totaal is hij klaar.

53B276B0-5BC5-42B6-9A89-D29BAF5C29B0.jpeg
A72260F6-EB67-47B3-AE2A-7A3DABAE1602.jpeg
74B059CB-D1B0-42AF-A3A5-737A453AE12A.jpeg
86AFD7C5-13DD-43EA-A74D-190D15B23E03.jpeg
6A04642E-AE96-41FE-A221-C18324D7FC31.jpeg
8E4F5669-27A7-4982-9D53-94B2C78B8D34.jpeg
 
Lekker hoor.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Zo, dat is een leuke variant! Moet ik ook snel eens proberen, ziet er echt smaakvol uit.
 
Lijkt wel een calzone! Zo dik gevuld.
lekker hoor, ga ik ook eens proberen uit de skillet.
 
Zo, dat is een flinke jongen geworden.
Ga ik ook eens mee aan de knutzel.
 
Dat is een leuk projectje geweest. En mooi de Weber weer eens van stal gehaald. Pizza ziet er lekker uit. Ik geloof graag dat jullie hebben zitten smullen. Top
 
Wow, dat ziet er prima uit.
Komt ook op mijn lijstje.
 
Zo eentje per persoon @Laurens? ;)
Ziet er prima uit kerel.
Goed bezig geweest 👌
 
Heerlijk zeg! Goed idee. Hij was zeker nog steeds erg nat? Dat is wel t nadeel bij deze ingrediënten
 
Leuk idee, in de skillet. Op de to do lijst!
 
Heerlijk zeg! Goed idee. Hij was zeker nog steeds erg nat? Dat is wel t nadeel bij deze ingrediënten
Hij was nog wel ietsjes vochtig. Maar doordat je de vulling van tevoren alvast uitbakt, scheelt dat wel een heleboel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan